Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Царская Оргиналная Водка 0,7л 40% / Carskaja Original Vodka 0,7l 40%

Параметри

Мечтаете ли да сте поне за момент на мястото на руските царе? Да живеете в дворец, да ви сервират отбрани ястия и напитки… Е, що се отнася до напитките, ние можем да помогнем. Вижте повече за легендарната Царская водка!


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 20.78 с ДДС лв 29.69 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

История

Легендата твърди, че по време на празненствата по случай коронясването на Петър Първи Велики през 1721 година, е сервирана водка, приготвена по специална рецепта. Тя става традиционно питие за царския двор в Русия през цялото царуване на династия Романови.

Днес производителите на Царская твърдят, че произвежданата именно от тях водка е наследник на онова прочуто питие. Течността с 300-годишна история се произвежда по традиционния, предаван от поколение на поколение, метод плюс малко помощ от съвременните технологични достижения. 

Производство

За създаването на висококачествения спирт за водката се използва само зърно от подбрани сортове с доказани вкусови характеристики. И макар заводите, произвеждащи Царская водка, до ден днешен да се намират в Санкт Петербург, зърното се отглежда в отдалечени от големите промишлени центрове райони, за да може да се гарантира неговата чистота.

Водата, която се използва за намаляване на градуса при дестилацията, е от Ладожкото езеро. Тя е с ледников произход, което означава перфектна чистота и бистрота.

Въпреки безспорните качества на суровините, Царская се подлага на 12 етапа на филтрация, за да се постигне максимална мекота и нежност на вкуса. Сред различните филтри в системата са колони с активен въглен, кварцови филтри, силиконови колони и др.

Когато алкохолната напитка е вече дестилирана и пречистена, към Царская се добавя липов мед и малко липова настойка за обогатяване на палитрата от вкусове.

Последен в производствения цикъл е етапът на почивка. Готовата водка почива преди да бъде бутилирана.

Вкус

Водка Царская е с изключително мек, деликатен и изтънчен вкус. Правят впечатление леката сладост и свежите билкови нотки.

Интересна е практиката на сравнителната дегустация. Всяка партида се сравнява с предишните за гарантиране на познатия вкус.

Бутилка

Елегантният дизайн на бутилка напомня за старите руски шишета. Луксозният етикет на Царская включва различни исторически и културни символи и допълва усещането за луксозна напитка с традиции.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя