Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Царское Село Водка 0,7л 40% / Carskoje Selo vodka 0,7l 40% GB

Параметри

Водка Царское село е продукт на една от най-успешните и реномирани руски компании за алкохол Ладога. Няколко от нейните продукти се отличават с царствени имена – Царская водка, село и др.

Царское село пресъздава оригиналната рецепта на питието, сервирано при коронясването на руските монарси. Рецептата дълго е смятана за загубена, но преди години е открита в архивите на музея Царское село. Коронацията по времето на династия Романови била пищен и разкошен ритуал, а съпътстващите я тържества – продължителни и разточителни. Качествената чиста водка помагала на участниците в тези тържества да бъдат в добра форма през цялото време. Тя е била задължителна част от менюто и при организацията на различни балове, празненства и маскаради.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 53.99 с ДДС лв 107.98 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Водка Царское село се приготвя от първокачествен спирт „Люкс“, произведен от подбрани сортове пшеница. След безкомпромисните процеси на дестилация и филтрация, нейният вкус се омекотява допълнително с мед и с настойки от горски плодове, дива череша и листа от малина.

Характеристики

Невероятно мека кристално чиста водка. Вкусът ѝ е богат и същевременно деликатен. Сладките нотки от меда перфектно се балансират с билковите и плодови нюанси.

Бутилка

Бутилката на Царское село е наистина специална. Тя се изработва ръчно в стъкларска фабрика в Чехия и не просто напомня за красивите кристални гарафи, използвани преди векове за поднасяне на напитки в двора на монарсите, а е точно копие на една от тях. Бутилката е реплика на декантера, използван по време на коронациите, изработен по проект на Фьодор Шехтел, прочут архитект и художник от края на XIX – началото на XX век.

За пълна автентичност красивата бутилка не се затваря със съвременни синтетични материали, а чрез перфектната „елмазна“ шлифовка на запушалката. Част от декорацията на това своеобразно произведение на стъкларското изкуство е гербът на Руската империя.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя