Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Баумор Ледженд 0,7Л 40% / Bowmore Legend 0,7l 40%

Параметри

Bowmore Legend: Нежна глътка в торфеното царство на Islay

Bowmore, парадокс сред дестилериите на остров Айла, предлага Legend – деликатен продукт, който преминава по тънката линия между мекотата на торфените сортове на остров Айла и високото качество на уискито Bowmore. Ако се подхожда предпазливо към началното ниво на бутилиране на NAS, може да се очаква грубо и остро изживяване, което е обичайно за младите, евтини малцови сортове с естествени сортове. Legend обаче изненадва с добре балансирания си профил и достъпен характер.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 2 бр

лв 65.49 с ДДС лв 93.56 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 19. 7. 2024
  • Speedy - амтомати утре 19. 7. 2024
  • Speedy утре 19. 7. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Нос:
Добре балансираният морски дим на Bowmore Legend се разгръща, придружен от фини цитрусови нотки на лимон. Карамелената малцова сърцевина осигурява дълбочина, а средните нива на торф добавят интригуващ слой към аромата.

Вкус:
На небцето Bowmore Legend е с мек, леко сладък малц. Минералният дъх на морска вода и топлината на дима от дървен огън допринасят за едно достъпно и привлекателно небце.

Завършек:
Средно дългият финал разкрива елементи на дървени въглища и избледняващ привкус на торф. Този постепенен завършек допълва цялостната гладкост на драмата.

С вода:
Няколко капки вода повишават нивото на торфа и внасят допълнителни нотки на лимоново масло и фино флорално качество, наподобяващо лавандула. Нежният характер на лимона се запазва във вкуса. Въпреки че може да се добави вода, за да се адаптира преживяването, препоръчваме да не се разрежда прекомерно.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя