Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Бренди Арарат Двин 10YO 0,7л 40% / Brandy Ararat Dvin Collection Reserve 0,7l 50%

Параметри

Чудесното 10-годишно бренди Dvin, първия шедьовър на ексклузивната колекция ArArAt, създадена през 1945 г. от Маркар Седракян, майстор на Ереван Бренди Къмпани. В хода на своята история Dvin получава многобройни награди, включително 13 златни медала спечелени в международни изложения. Dvin, с 50% алкохолно съдържание, е напитка за истински ценители, които могат правилно да оценят уникалните качества на прекрасното бренди.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 3 бр

лв 165.29 с ДДС

Доставка

  • Лично взимане от склад утре 23. 5. 2024
  • Speedy - офиси в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy в понеделник 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

През 2011 г. Арарат даде нов тласък на своя шедьовър в нови опаковки. Продуктът е наречен на легендарната средновековна столица на Армения, Dvin е олицетворение на нов светъл и модерен имидж. Негов символ става короната на Аршакидите – управляващата династия в периода, в който е най-големия разцвет на Dvin. Търговските кeрвани напомнят за това, че в продължение на векове Dvin е важен търговски център по Пътя на коприната и един от най-големите градове на Изтока, известен със своя невероятен лукс. Наследството и богатството на средновековния град се усеща във великолепието и комплексността на това уникално бренди.

Благодарение на по-дългото отлежаване в дъбови бъчви Dvin придобива богат кехлибарен цвят с нюанси на тъмен махагон. Деликатният аромат на карамфил е идеално балансиран с вкус на сушени плодове, а ярките нюанси на ядки разкриват пикантния, богат аромат на брендито.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя