Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Кардю 12YO 0,7л 40% / Cardhu 12y 0,7l 40%

Параметри

Водещата фигура при създаването на малцовото уиски Кардю е Елизабет Къминг, която наследява от баща си дестилерията. През 1893 година я продава на Джон Уокър и неговото семейство, а през 1960 година тя е построена отново. Самото създаване на компанията е било през 1824 година от Джин Къминг – известен контрабандист.

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 87.79 с ДДС лв 125.41 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад утре 23. 5. 2024
  • Speedy - офиси в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy в понеделник 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Детайли за 12-годишното шотландско уиски Cardhu

12-годишното уиски Cardhu е легенда. То е сред онези питиета, които просто си заслужават. Да се опитат и да станат част от нашето ежедневие. Цвят, аромат и вкус – всеки един детайл е толкова внимателно изпипан, че една глътка от скоча се равнява на хиляди моменти на наслада, за които цялото ни същество бленува. Сингъл малц питието прави впечатление по много начини, а именно:

  • цвят, който ни кара да мечтаем – кехлибареното 12-годишно уиски Cardhu засилва жаждата още в при вида на шепата слънце в чашата с уиски. Сетивата ни се изострят, а желанието ни да разберем останалата част от историята става все по-силно... Изглежда, че предстои нещо вълнуващо, което си личи във всеки един отблясък, срещнал се с погледа ни; 
  • аромат, който завладява – взимаме чашата с 12-годишно уиски Cardhu и бавно я доближаваме до устните си. Емоцията се засилва, когато до нас достигне уханието на мед, плодове, лимонова кора и дъб. Какво ли предстои по-нататък? Ароматът на малцовия скоч нежно ни обгръща с елегантния си воал от основни и средни нотки, изтръгвайки от нас и последната капка съмнение, че може да е и още по-добре; 
  • изтънчен вкус, който не може да бъде описан с думи – той напомня на чай в дъждовен ден, лешници и мед, а след това се появяват и бананови акорди, примесени с ванилия и тофи. Краят при 12-годишното уиски Cardhu е грандиозен и достатъчно продължителен, че да му се наситим напълно – канела, плодове, мед и стафиди. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя