Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Далмор 15YO 0,7л 40% / Dalmore 15y 0,7l 40%

Параметри

В миналото пиенето на скоч е било силно характерен маниер за господата от висшите прослойки, но днес тази “практика” е нещо стандартно. Всеки един от нас може да се докосне до неустоимия вкус на хубавото уиски като 15-годишния Dalmore, което галантно се разтапя в устата ни, оставяйки запомнящ се послевкус, заради който отпиваме от чашата си отново и отново. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 245.99 с ДДС лв 351.41 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад утре 28. 5. 2024
  • Speedy - офиси в в сряда 29. 5. 2024
  • Speedy - амтомати в в сряда 29. 5. 2024
  • Speedy в в сряда 29. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Шотландският 15-годишен шедьовър Dalmore е сингъл малц скоч, който възприятията трайно се променят, а вкусът ни към алкохола става в пъти по-претенциозен. И как иначе:

  • прелестно със своето елегантно присъствие – 15-годишният скоч Dalmore е уиски, което напомня за зимни подправки, шоколад и кора от портокал, но това не е всичко;
  • в сърцевината намираме сушени сливи и стафиди, а връхните нотки са мандарина, ванилия и кафе – с подобен “букет” от пленяващи нюанси няма как да не преживеем нещо напълно различно, което ще ни накара да се почувстваме повече от отлично;
  • ароматът на 15-годишния скоч Dalmore е също толкова проникновен, колкото цветът и вкуса му – сетивата ни са провокирани от стафидено очарование, мандаринена свежест и шоколад. 

Поръчайте марков алкохол от Sid-shop.com, където ви очакват ниски цени и огромно разнообразие. Бутилка 15-годишен скоч Dalmore от 0.700 литра от специална дестилерия, е перфектният избор за вашето специално събитие и ежедневни моменти в топлината на домашното огнище. Струва си да си подарите подобно удоволствие за сетивата, след което ще останете завинаги променени! 

Как се консумира 

Навярно фазата “уиски с фъстъци” ви е до болка позната, но важи ли тя в случаите, в които става дума за 15-годишния шедьовър Dalmore, който излиза извън рамката. На него думата “стандарт” никак не му подхожда и това го прави дяволски добър! Ако искате да се насладите напълно на удоволствието от пиенето на скоча, е по-добре да го консумирате в чисто състояние, защото за ядките е всеизвестно, че изместват фокуса от основния “герой” в историята. 

Има и някои други схващания за пиенето на малцово уиски – то може да бъде не само десертно питие, а и аперитив, който придружава основното ястие. Подходящ ли е обаче 15-годишният скоч Dalmore за целта? По-скоро не. За отлежалите варианти е най-подходящ шоколадът, който чудесно допълва основната бленда, изнасяйки на преден план отличителните ѝ вкусове. Придържайте се към тяхната основната конфигурация и комбинирайте сходно със сходно, така че да се получи плавно преминаване от питието към храната. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя