Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джин Бикенс 0,7л 40% / Gin Bickens 0,7L 40%

Параметри

Bickens London Dry Gin е интерпретация на лондонския сух джин. Той е създаден през 2012-та и уникалността му е резултат на сместа от десет растения, които допълват невероятния вкус и мирис. Бикенс gin е идеалният продукт за всеки барман, защото с него могат да се приготвят много коктейли. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 2 бр

лв 22.26 с ДДС

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 19. 7. 2024
  • Speedy - амтомати утре 19. 7. 2024
  • Speedy утре 19. 7. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Дестилерията е основана през 1805 г. близо до Бирмингам, Англия, на място, където три подземни водни източника се събират заедно, образувайки естествен резервоар. Този естествен водоизточник продължава да допринася за перфектните условия за висококачествена дестилация.

Това е една от най-старите семейни дестилерии в Англия както с модерни, така и с антични медни дестилерии, над век опит в дестилирането и внимание към качеството и модерните вкусове. Тези фактори се комбинират, за да създадат уникалната смес, която е Bickens Gin.

Bickens Gin е създаден в два медни дестилатора – Анджела и Джени представляват миналото, настоящето и бъдещето на Бикенс. Това е уникална смес, съчетаваща страст, качество и компетентност. В нея има съчетание на традиция и модерност, комбинация от две рецепти.

Успехът на Bickens се основава на качеството на подбора на растителни продукти от цял ​​свят. Плодовете, семената, корите и корените се комбинират, за да се създаде джин, който е едновременно свеж и цитрусов, от една страна, но също така сух и силен, от друга. Има шест фази в производствения процес за създаване на перфектната смес:

  1. Селекция на растенията – десетте билки се доставят от цял свят, за да се създаде висококачествена смес.
  2. Мацерация – растителните продукти се накисват в неутрален зърнен спирт и се затоплят, след което се оставят за една нощ, за да се извлекат по-силни вкусове.
  3. Дестилация – това става в традиционните медни дестилатори Angela & Jenny, като се внимава да се събере само „сърцето“ на дестилата. Дестилацията продължава около 3-4 часа.
  4. Смесване – то се прави от дестилатите от Angela & Jenny.
  5. Завършек на процеса – следва разреждане от 80 % vol. до 40 % vol. с добавяне на вода.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя