Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джин Джей Роуз № 6 0,7л 43% / Gin J. Rose No 6 0,7L 43%

Параметри

Италианският супер-премиум джин е направен от 9 ботанически съставки, острието в корка се вади и може да се ползва за колие, а етикетите са изработени от римски травертин (шуплест варовик) и мрамор от Карара. Дизайните са дело на един от утвърдилите се автори на еротични комикси – Мило Манара.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 97.79 с ДДС

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 19. 7. 2024
  • Speedy - амтомати утре 19. 7. 2024
  • Speedy утре 19. 7. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Преобладаващите нотки на J.Rose са характерни за хвойната. Носът е топъл и остър. Деликатните цитрусови аромати на бергамот и мандаринови корички освежават дъха и му придават мек и копринен баланс.

Ароматът на цветове от бодлива круша се отразява от носа към небцето и освобождава плодов послевкус. Дървесната есенция се придава от кората на дъб, характеризираща се с препечени нотки, които напомнят тези на лешник и орех. J.Rose е с прозрачен, бистър цвят.

При контакт с лед и тоник етеричните масла от бергамот се разширяват и придават на коктейла сребристо, естествено мътно отражение. Алкохолното му съдържание от 43% подсилва деветте растителни съставки, което го прави идеален джин за най-ексклузивните коктейли.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя