Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Глендронах 12YO 0,7л 43% / GlenDronach 12y 0,7l 43%

Параметри

GlenDronach е 12-годишен вкус, аромат и качество, събрани в стъклена бутилка с шотландско уиски от 0.700мл. Това е наистина приятен, достъпен и вкусен сингъл малц, който почти всеки може лесно да вземе от рафта и да се наслади. Има достатъчно сложност, за да задоволи „опитните професионалисти“, но не е претенциозен и не обърква тепърва навлизащите във вкусовете. Това е просто и вкусно уиски, подходящо за всеки, който иска да се наслаждава на качество и стил.

Вкусът е богат, гъвкав, ароматен и тъй като не е познат на много хора, в момента е на достъпна цена. Вкусен малък скъпоценен камък от дестилерия, който хората оценяват високо… Насладете му се.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 104.18 с ДДС лв 148.83 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Този превъзходен богат шери сингъл малц отлежава поне години в комбинация от най-добрите испански бъчви от шери Pedro Ximenez и Oloroso. GlenDronach 12-годишен Original е сладък, кремообразен и бутилиран с 43% ABV и натурален нюанс. Съдържа в себе си:

  1. Цвят – дълбок карамел с нотки на червено. Наситено кехлибарено злато.
  2. Аромат – аромат на шери, който идва от чашата GlenDronach 12-годишно, заедно с малко сладък вермут, узрели и сочни тъмни плодове, какао и мед. Леки нотки на сладък малцов танц със земен подтон като авокадо и лек дъх на тютюн. Не е много сложно, но все пак приятно. Сладка, кремообразна ванилия, с нотки на джинджифил. Усещане за подправено греяно вино и круша.
  3. Вкус на GlenDronach 12-годишно – първо се долавят сладки зрели червени плодове като ягода, череша и малина. Шерито, което е по-фино, се смесва с малко малц, нотка на дърво, цитрусови плодове, кожа и сладък тютюн. Богат, кремообразен, копринено-гладък. Топла, богата дъбова и шери сладост, усещане за пълна уста, стафиди и меки плодове. Пикантен със средна дължина и сух финал. Вкусът е наситен и много хубав, както го определят специалистите. 
  4. Завършващи нотки на GlenDronach 12-годишно – малц и тютюн, дъб и двусмислена сладост. Дълго и вкусно, пълен и твърд, леко орехов край. Приятно балансиран с пълно тяло и луксозна сиропирана текстура.

Параметри

Подобни продукти