Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Гленфидих 18YO 0,7л 40% / Glenfiddich 18y 0,7l 40%

Параметри

Когато сетивата ни се нуждаят от силни усещания и едно по-различно изживяване, 18-годишният сингъл малц скоч Glenfiddich се оказва нашето малко бягство от реалността. Шотландско удоволствие за взискателни хора, с което се пренасяме в един различен свят, където вкусовете и ароматите минават на едно по-горно ниво. С цвят на чувствен бронз и с нотки на плодова градина, Гленфидих се превръща в нашето спасение от скуката, рутината и сивото ежедневие, в което малко по малко губим своята идентичност. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 2 бр

лв 179.99 с ДДС лв 257.13 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати утре 27. 5. 2024
  • Speedy утре 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

За 18-годишният малц скоч Glenfiddich могат да се кажат много неща и абсолютно нищо. Защото той говори сам за себе с феерията от вкусове, които следват свой собствен ритъм, разгръщайки се плавно и завършвайки целия етюд от начални, средни и връхни нотки по неочакван начин. Гленфидих е уиски, което има:

  • пленителен вкус – богатата бленда на 18-годишния малц скоч Glenfiddich включва дъб, печена ябълка, бонбони, топлина и нежна ефирност, която ще е комплимент за вашето небце; 
  • опияняващ аромат – той ще ви прати в овощната градина, където ще откриете свежест, слънце, живописни гледки и чиста радост, за която откровено си мечтаете; 
  • запомнящ се завършек – крайното усещане е много важно при консумирането на бренди, а с 18-годишното уиски Glenfiddich финалът ще е наистина грандиозен. 

Вие заслужавате нещо много повече от обикновен алкохол. И защото сте специални, трябва да консумирате нещо, което приляга на изискания ви маниер и вкус! 

Повече за дестилерията

Glenfiddich 18 отлежава се добива чрез отлежаването му в бъчви от американски бърбън и олоросо шери с испански произход. Това обяснява изразителния му вкус и аромат, както и впечатляващ послевкус. Дестилерията има дългогодишна история, която датира през 1886 година и е претърпяла сериозен подем във времето. През Втората световна война е била все още доста малка, но от 1963 година нататък се е превърнала във водещ производител на сингъл малц уиски. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя