Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Йегермайстер Манифест 0,7л 38% / Jägermeister Manifest 0,7L 38%

Параметри

Най-новият член в семейството на JAGERMEISTER – „MANIFEST” е напитка за остински ценители с изтънчен вкус. Основава се на оригинална рецепта, която майсторите на Дестилерията са доразвили, включвайки повече от 56 билки, петорна мацерация и петорна мацерация и отлежаване във френски дъбови бъчви. 
Вкусов профил: богат и плътен аромат на сухи плодове и подправки, с нотки на портокал, ванилия и опушени дървесни тонове за финал.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 46.80 с ДДС

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

1. Производство: Производството на MANIFEST се основава на тайната рецепта на Jägermeister, в която влизат 56 различни билки, плодове и подправки.
2. Мацерация: В технологичния процес на двата продукта влизат 4 отделни мацерации 
3. Хармонизация: Базата за Jägermeister отлежава минимум 12 месеца в бъчви от европейски дъб с вместимост до 10 000 литра.
4. Отлежаване: За производството на MANIFEST се използва и пшеничен дестилат, който
отлежава минимум 15 месеца в нови, обгорени бъчви от френски дъб.
5. Тайната съставка: В бленда влиза и допълнителна, пета мацерация. Тя е с изключително високо съдържание на подправки и включва ботанически съставки, които не влизат в рецептата на Jagermeister. 
6. Крайният продукт: Четирите стандартни мацерации, отлежалият пшеничен дестилат и петата, специална мацерация се смесват с карамел, захар и вода и се бутилират в отличителната MANIFEST бутилка. 
7. Сервира се в чаша за уиски, с кубчета лед.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя