Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Лох Ломонд 12YO 0,7л 46% / Loch Lomond Inchmurrin 12y 0,7l 46%

Параметри

Първото място на бившата дестилерия Loch Lomond датира от 1814 г., разположено в северния край на Loch Lomond близо до Tarbet (известен като Tarbat). За съжаление в старите времена са се съхранявали сравнително малко хартиени записи и датата на затваряне на тази дестилерия остава неясна. Настоящата дестилерия Loch Lomond е основана през 1965 г. от бившите собственици на дестилерията Littlemill в Боулинг, на няколко мили нагоре по пътя към Глазгоу.

От незаконните дестилатори в колиби и хамбари до големите митнически складове на индустриалната епоха, тази част на Шотландия е изиграла ключова роля в историята на уискито.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 96.90 с ДДС лв 138.43 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Празник на характерът от овощните плодове на Loch Lomond, 12-годишното едномалцово уиски Inchmurrin е събрано от нашия Master Blender, Майкъл Хенри, използвайки спирт от нашите забележителни дестилатори с право гърло и отлежало в подбрани бъчви от американски дъб за по-сладък, мек вкус.

12-годишният Inchmurrin демонстрира плодовете и сладките елементи от характерния стил на нашата дестилерия с възхитителни нотки на праскова, кайсия, карамел и ванилия на финала.

Аромат
Отличително плодов с аромат на круша и сладост на карамел. Леки нотки на прясно окосено сено на лятно слънце.

Вкус
Цитрусовите нотки на севилския портокал увеличават интензивността, преди да се смекчат в праскова и кайсия. Плодовият характер отстъпва място на кремав фъдж и ванилия.

Завършек
Средна продължителност с пиперлив завършек.

Параметри

Подобни продукти