Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Нефт Водка Черна 0,7л 40% / Neft Black Barrel Vodka 0,7l 40%

Параметри

Ултра премиум клас водка, бутилирана в… барел? Да, това е NEFT Vodka!

В създаването на водка Нефт са замесени различни държави и една нестандартна идея. През 70-те години на 20-ти век в Сибир са открити значителни залежи на нефт. Веднага започва разработване на находищата и чертане на планове за голям просперитет. Създателите на напитката са трима руски инженери, които заминават за безбрежната сибирска пустош, като част от екипа по проучванията и добива на ценната течност.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 83.99 с ДДС лв 119.99 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад утре 28. 5. 2024
  • Speedy - офиси в в сряда 29. 5. 2024
  • Speedy - амтомати в в сряда 29. 5. 2024
  • Speedy в в сряда 29. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

 

Повече от две десетилетия след края на мисията, споменът за прекараните в Сибир години ги провокира да създадат свой висококачествен алкохол. Те избират за място на производството австрийските Алпи. Реномираната дестилерия Freihof функционира от 1885 година и е популярна с класните напитки (бренди, коняк, ликьори), изработвани от натурални съставки.

Първоначално идеята им е напитката да е за собствена консумация и за почерпка на близки и познати, но високото качество на течността и успехът ѝ сред тесния кръг консуматори, води до идеята водка Нефт да се произвежда с комерсиална цел. Днес тя се изнася в редица страни на няколко континента.

Производство

Водка Нефт се произвежда от чиста алпийска изворна вода плюс висококачествен спирт от четири сорта ръж. Без добавки, без съставки подсилващи вкуса или изкуствено омекотяване. Тя е чиста, екологична и кристално бистра. Мекотата ѝ се получава чрез многостепенна дестилация и филтрация с активен въглен.

Дизайн

Няма как да сбъркате водка Нефт. Тя е със забележителен дизайн, който веднага прави впечатление дори и поставена сред стотици стъклени бутилки. Металният барел обаче е не само успешен маркетингов ход, а и има практична функция. С него водка Нефт се пренася с лекота, няма опасност от инциденти, а и е изключително лесно изстудяването ѝ. Вкарвате я в хладилника за не повече от 60 минути, след което се наслаждавате на студена напитка с часове.

Как се сервира

Оптималните си вкусови качества водка Нефт демонстрира охладена до температура 8-10 градуса.

Подходящо е да се комбинира с морски храни, пушени меса, топли супи.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя