Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Пийки Блайндър 0,7Л 40% / Peaky Blinder 0,7L 40%

Параметри

Peaky Blinder Whiskey е уиски, което олицетворява стил, сила и интрига, вдъхновено от култовия сериал „Peaky Blinders“ и изключителния актьор в главната роля, Cillian Murphy.

История:

Това уиски е трибют към безкомпромисната епоха на 20-те години в Бирмингам, която е изобразена в сериала „Peaky Blinders“. Процесът на създаване на Уиски Пийки Блайндър пресъздава духа на този период, когато бандата Peaky Blinders управлява света на престъпността с увереност и стил.

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 33.99 с ДДС лв 48.56 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Производство:

Смес от изключителни зърна и малцове формират основата на Peaky Blinder Whiskey. Този уникален процес на дестилация съчетава традицията със съвременните методи, подобно на виртуозната актьорска игра на Килиан Мърфи. Всяка глътка разкрива богат вкус и аромат.

Вкус:

Peaky Blinder предлага изключителен вкусов профил, който кара сетивата ви да изпитат богатство и хармония във всяка капка. Ароматът е на смес от ванилия, карамел и подправки, които обещават чувствено изживяване. При първата глътка усещате сладкия привкус на ванилията, допълнен от нюанси на карамел и лека пикантност. Следващият етап на вкуса разкрива дъбовите нотки, придавайки на уискито характер и богатство.

 

С всяко разливане на Peaky Blinder Whiskey ще ви връхлети вълнуващият свят на бандата Peaky Blinders и актьорската игра на Cillian Murphy. Усетете стила във всяка капка от това уникално уиски.

Параметри

Подобни продукти