Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Руски Стандарт Оригинал 1,0л 40% / Russian Standard Original 1,0L 40%

Параметри

Едва ли има по-амбициозно име за водка от Руски стандарт. Напитката обаче го оправдава напълно.

Класическата технология на Руски стандарт залага на висококачествен спирт от първокласна пшеница, който преминава през цикъл с най-малко четирикратна дестилация. Водата, използвана при процеса, идва от Ладожкото езеро. Следват няколко филтрации. Готовият продукт се оставя за релаксация в резервоарите, след което се бутилира.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 29.99 с ДДС

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Лидер в Русия

Водка Руски стандарт се появява на пазара през 1998 година. Основател на бранда е Рустам Тарико, който си поставя задачата да приготви съвършената съвременна напитка по класическата изпитана технология.

Компанията производител Rust има и предишен опит на пазара, включително в производството на висококачествен алкохол, но с премиумната водка Руски стандарт, тя отваря нова глава от развитието си. Дръзката заявка, която носи името, е обоснована с факта, че дестилерията ползва за своето производство формулата, създадена от Дмитрий Менделеев за царете на Русия през 1894 г.

Днес Руски стандарт е лидер сред всички вносни и местни марки водка в Русия с 60% от пазарния дял и действително се приема за критерий за качество. Модерната дестилерия, открита през 2006 г. в Санкт Петербург, е с капацитет 4 милиона каси алкохол годишно.

Доказателство за качеството на продукта са и успехите му по целия свят. Russian Standard се изнася в близо 80 държави в света на няколко континента.

Характеристики

Чистият алкохол в Руски стандарт (0.700) носи характерния мек „хлебен“ вкус на традиционната водка. Ароматът е свеж, лек и ненатрапчив с леко цитрусов дъх. Финалът е чист, с умерена продължителност.

Дизайн

Бутилката на Руски стандарт също е препратка към историята на страната. Формата ѝ представя стилизирана камбана. Асоциацията е с най-голямата 200-килограмова камбана в света (Цар Камбана), която е излята от бронз по поръчка на императрица Анна I за Успенския събор през 1730 година.

С какво да я сервирате

Традиционният вкус на напитката си подхожда перфектно със студени ордьоври, сред които хайвер, маринована риба, гъби, кисели краставички и всякакви други кисели и солени зеленчуци. Можете да добавите също печен картоф или салати с майонеза.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя