Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Сиера Текила Антигуо Аниехо 0,7Л 40% / Sierra Tequila Antiguo Anejo 100% Agave 0,7l 40%

Параметри

Sierra Tequila идва от Destilería Sierra, разположена на  историческа хасиенда в Гуадалахара, столицата на Текилата. Изкуството на дестилацията и страстта на майстор дестилатора от трето поколение характеризират уникалния, плодов вкус на всяка бутилка Sierra Tequila. За да се създе текила от най-висок стандарт, се използва сложен традиционен производствен процес – внимателна ръчна работа, подбрани tequilana weber azul агавета от планините на Халиско и двойна дестилация в медни казани.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 37.98 с ДДС лв 54.26 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Sierra Tequila се ръководи от строгите общи разпоредби, които се прилагат за производството на мексиканска текила. След дестилация Sierra Antiguo се съхранява в малки дъбови бъчви за 26 месеца. Това придава на текилата, която е направена от 100% агаве, нейния неподражаем аромат. 
Бутилката има щампа на предната и задната страна, която изобразява лицето на бога на слънцето Тонатиу от ацтекския календар.

Sierra Antiguo Anejo отлежава в малки дъбови бъчви, докато вкусът му се развие напълно. Има топъл, дълбок златист цвят, плътен, но в същото време особено мек и фин вкус и аромат на ванилия, портокали, карамфил и плодов финал. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя