Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Водка Коскенкорва 0,7Л 40% / Vodka Koskenkorva 0,7L 40%

Параметри

Коскенкорва е село в Западна Финландия, където е разположена и семейната дестилерия. Koskenkorva Vodka е продукт на забележителен малък бизнес, който използвайки натурални екологични съставки, успява да намери място на глобалния конкурентен пазар. Рецептите не включват ГМО суровини, нито глутен. Освен това са изцяло веган. През 2018 г. дестилерията Коскенкорва е носител и на отличие за „Зелена“ продукция заради това, че рециклирането и повторното използване на материалите при нея е над 99%.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 2 бр

лв 23.49 с ДДС лв 33.56 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 20. 6. 2024
  • Speedy - амтомати утре 20. 6. 2024
  • Speedy утре 20. 6. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Производство

За направата на Koskenkorva Vodka се използват най-добрите природни продукти, които се отглеждат в района: местен ечемик и кристално чиста изворна вода.

Суровината се подлага на процес на непрекъсната дестилация, което води до получаването на изключително чиста и гладка водка.

Вкусът на Koskenkorva Vodka е мек и деликатен. Ароматът ѝ е свеж с елегантни билкови нотки.

Как да сервираме

Koskenkorva Vodka се сервира добре охладена. Обичайно се поднася като аперитив, но нежният ѝ чист вкус е базова съставка в много коктейли.

Ако сервирате Koskenkorva Vodka като самостоятелно питие, подходящите за нея храни са такива с изявен вкус, характерни за северните кулинарни традиции.

Обичайни мезета за водка са пушена риба и хайвер, които могат да бъдат комбинирани и с печен картоф. Добър избор са и пушените меса (свинско, телешко), както и пушените наденици (тип немски и полски). Супи тип борш също ѝ подхождат. Да не забравяме и класическата добавка към водката – киселите краставички, както и всякакви други кисели и мариновани зеленчуци.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя