Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Дюърс 12YO 0,7л 40% / Whisky Dewars 12y 0,7 40%

Параметри

Някои видове скоч могат да се нарекат изкуство, защото притежават интересен вкус, разгръщащ се аромат, който в комбинация с топлия им цвят води до завладяващи резултати без аналог. Шотландският блендиран скоч Дюърс е сред питиетата, които изцяло променят разбиранията ни за хубав алкохол и ни разтърсват из основи. Още с първата глътка ни дава да разберем, че тя няма да е последната, но това не е всичко… Меката му текстура сякаш се слива с нас, подарявайки ни усещания, до които не сме се докосвали до момента. 

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 46.73 с ДДС

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

С какво се отличава блендата на 12-годишното уиски Dewars

Няколко са акцентните точки при 12-годишното уиски Dewars, като тук детайлите взимат превес. Композицията от вкусове и аромати е просто съвършена, като в нея участват сухото грозден, стафидите, медените нюанси и плътният подтон на този брилянтен скоч. Финалният послевкус е дълъг и предвещаващ разтърсваща кулминация, каквато започваме да подозираме още с първото отпиване. 12-годишното уиски Dewars е плод на повече от век разработки, както и на двойния дестилационен процес, който е довел нещата до тяхната съвършена презентация. 

Повече информация за дестилерията 

За шедьоври като 12-годишното уиски Dewars може да се разказва, а думите никога не са достатъчни. Поглеждайки и назад в историята, намираме поредното доказателство, че си имаме работа с нещо изключително, за което си струва да отделим време и да му се насладим докрай. Шотландският скоч съдържа 12-годишни уискита, а историята му започва през 80-те години на миналия век. Дестилерията е била основата от Джин Дювър, който по-късно прехвърля бизнеса на двамата си сина – Джон и Томас. Компанията постига забележителен успех, а днес е марката Dewars е една от най-известните на пазарите. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя