Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Бифитър Джин Пинк 0,7л 37,5% / Beefeater Pink 0,7l 37,5%

Параметри

Beefeater Pink Gin е насочен към младите поколения. Модата и дизайнът влияят и върху напитките. Затова и се ражда идеята за розов джин. Вкусът на ягода е новият най-модерен вкус за лятото и за многобройните коктейли, които ще ви разхлаждат през горещините.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 24.83 с ДДС лв 35.47 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy утре 24. 4. 2024
  • Speedy - офиси в четвъртък 25. 4. 2024
  • Speedy - амтомати в четвъртък 25. 4. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Дегустационни бележки

Бифитър пинк е с аромат на ягодови твърди бонбони, бавно разтворени в сладка течност. Невероятен вкус, който можете да разберете, само ако опитате. Въпреки че доминира ягодата, усещането на джин се усеща на финала, а краят е дълъг и приятен. 

Нотка на хвойна в средата на небцето носи малко топлина. Beefeater Pink Gin завършва с топла подправка.

С какво можете да смесвате Бифитър джин

Най-популярният и класически коктейл е комбинацията с тоник. Можете да го гарнирате със свежа ягода и да получите перфектния коктейл за пикника или градинското парти. Ако не обичате тоник, можете смело да го замените със сода или лимонада. Сладкият вкус на питието е достатъчен, затова внимавайте, когато добавяте други сладки напитки. Тонизиращите са много подходящи, като вкусовете може да варират от сладко до кисело. Чистият Beefeater Pink Gin също е много предпочитан, особено от хора, които не обичат да смесват нито питиетата, нито храните. Две бучки лед биха били достатъчно за тях.

Производство на Beefeater Pink Gin 

Този вкусен и интересен на външен вид джин е най-награждаваният в света. Ягодовият му вкус се дължи само на естествено извлечени аромати на плода. Тези нотки са комплимент на класическата напитка и се комбинират добре с хвойната и цитрусите като резултатът е съвременен и балансиран продукт.

Кои са Beefeater

Това е най-добрият вносен джин в света и се бутилира вече 150 години от компания James Burrough. Те го и разпространяват. Марката е избрана за най-добрата на International Wine and Spirit Competition (IWSC) и затова отстояват качеството на напитките си и не правят компромиси с производството си. Продуктите на марката се правят в Лондон – дестилират се в Kennington. На бутилката е образът на Yeomen Warder.

Съдържание на Бифитър Pink Gin

Той съдържа спирт, вода, естествен аромат на ягода, лимонова кора, хвойна, кориандър, кора от севилски портокал, бадем, семена и корен от ангелика и женско биле.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя