Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Кристал Хед Водка 0,7л 40% / Crystal Head Vodka 0,7l 40%

Параметри

Crystal Head Vodka е напитка, която никога не остава незабелязана. С впечатляваща визия и невероятни вкусови качества, тя е перфектният подарък за специален случай.

Вижда се от пръв поглед – Crystal Head Vodka не изглежда като никоя друга. Тя е създадена в Канада, с вдъхновение и креативност. Зад революционната идея и нейната реализация стоят Дан Акройд и Джон Александър. Замисълът е да създадат бутилка, която символизира живота, дързостта, представя различния поглед към света и показва, че въображението няма граници. А кристалният череп изразява всичко това прекрасно – бляскав, нестандартен, красив и съвършен.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 71.99 с ДДС лв 102.84 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Уникалната бутилка не само изглежда зашеметяващо, но и е изработена от специален материал. Произвежда се в Европа, където майстори стъклари създават магичната формула: парченца кристал, разтопени заедно със стъкло. Така прозрачната скулптура придобива несравнима чистота и отразява светлината с магични отблясъци.

Какво съдържа

Макар визията да е безапелационно първото нещо, с което впечатлява Crystal Head Vodka, то тя далеч не е единственото достойнство на тази алкохолна напитка. Кристал хед е ултра премиум водка с превъзходен вкус. Тя се прави само от първокласни суровини – натурални и без изкуствени добавки. Класическата Crystal Head Vodka се приготвя от местни канадски сортове пшеница и царевица.

Ключова съставка в рецептата е и чистата бистра изворна вода от Нюфаундленд.

Мекотата на вкуса се постига чрез четворна дестилация. Когато водката е готова, тя минава през седемкратен процес на филтрация, като три от пътите това става през филтри от полускъпоценния камък хъркимърски диамант.

Характеристики

Crystal Head Vodka е истинско удоволствие за ценители със своя чист, мек и приятен вкус. Всяка глътка носи усещането за копринено докосване до небцето с деликатни нотки на сладки плодове, цитруси и ванилия. Финалът е богат, кремообразен с едва доловим сладък акцент.

С какво да я комбинирате

Изисканият вкус на канадската водка е подходящ както за аперитив, така и за дижестив, а е съставка и от много коктейли. Поднасяйте Crystal Head Vodka добре охладена.

Подходящи за нея храни са студени ордьоври като хайвер, мариновани риби, гъби, солени и кисели зеленчуци (краставички и др.).

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя