Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Кристал Хед Водка Боун Едишън 0,7л 40% / Crystal Head Vodka Bone Edition 0,7l 40%

Параметри

Crystal Head Bone Edition е ограниченото издание в света на Crystal Head. Освен поразителния си външен вид, тази бутилка е мощен символ, който олицетворява същността на безсмъртието и празнува постоянството на живота. С емблематичния си дизайн и ненадминатото качество на Crystal Head Vodka, това издание е мечта за колекционерите и наслада за ценителите.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 86.99 с ДДС лв 124.27 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 24. 4. 2024
  • Speedy - амтомати утре 24. 4. 2024
  • Speedy утре 24. 4. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Завладяващият Bone Edition съдържа в себе си всепризнатата оригинална водка Crystal Head. Прецизно изработена от местно отглеждана канадска царевица, тази водка преминава през седем процеса на филтриране, включително три преминавания през слоеве от полускъпоценни камъни Herkimer. Резултатът е течен шедьовър, който ви кани в свят на сетивни изкушения с аромат на цитрус и ванилия. Когато отпиете Кристал Хед Боун Едишън ще разкрие копринена, гладка и кремообразна текстура, доказателство за внимателната изработка зад Crystal Head Vodka.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя