Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Дъмпел Голдън Селекшън 0,7л 40% / Dimple Golden Selection 0,7l 40%

Параметри

Стане ли дума за изтънчен вкус и богат аромат, шотландският блендед скоч Дъмпъл голд е най-логичният избор, на който всеки поне веднъж в живота си трябва да заложи. Това уиски е за ценители. То не е “ежедневно питие”, към което да се отнасяме с пренебрежение и да посягаме към него с идеята просто да пийнем нещо… 

Dimple Golden Selection е традиция. Той е сред онези малки, но с голямо значение за личността ни ритуали, които обожаваме да практикуваме. Цвят, аромат и вкус – всички компоненти участват в един перфектен баланс, който е характерен само за маркови питиета като това. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 54.59 с ДДС

Доставка

 • Лично взимане от склад още днес
 • Speedy - офиси утре 19. 7. 2024
 • Speedy - амтомати утре 19. 7. 2024
 • Speedy утре 19. 7. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Описанието на Dimple Golden Selection не може да се изчерпва с няколко думи. За него може да се напише цяла една история, която ще ви държи под напрежение през цялото време – от началото до самия край: 

 • вкусът на това шотландско уиски е динамичен, плътен и леко ванилов – това е първото впечатление, което Dimple Golden Selection ще ви направи, а след това идва ред и на вълнуващото продължение; 
 • сушените плодове и опушените акценти са също част от блендата, в която са заложени чувствени аромати и ярък послевкус за финал – композицията от върхови, средни и крайни вкусови нотки е съвършена, а това превръща всяка една отпита глътка в откровено преживяване, след което повече не сме същите; 
 • скочът се отличава с характер, който има настоятелно присъствие със своите нотки на макадамия, чубрица, мед, манго и мока – златна селекция за вашите златни моменти в добра компания. 

  Вниманието към детайла при шотландския блендед скоч Dimple Golden Selection, си личи още от дизайна на бутилката, при която намираме стилно оформление и креативен подход. Очакванията за качеството на съдържанието са също напълно оправдани, а деликатно флоралният аромат и плодовите акценти отвеждат пиенето на уиски на по-горно ниво, затваряйки кръга с мимолетен финал. 

  Зад цялата тази идилия стои една богата история, която всеки трябва да чуе поне веднъж. Тя започва през 1824 година с основаването на дестилерията Haig от Джон Хейг. Действието се развива в Шотландия, а с течение на годините компанията претърпява забележителен успех, който носи след себе си силен отзвук и до ден днешен. Създателят на Dimple Golden Selection принадлежи на известен род, който се е занимавал с производството на уиски още от 17 век. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя