Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Дъмпел 15YO 0,7л 40% / Dimple 15y 0,7l 40%

Параметри

Не всички видове уискита допадат на всеки. Но Дъмпъл… За този скоч спокойно може да се каже, че почти няма ценител на хубавото питие, който да не се влюби в разкошния му вкус още с първата чаша. Питието е създадено за хора с високи изисквания и очаквания към аперитива си. То притежава нежен аромат и е сред най-добрите избори, които някога сте правили. При нас ще откриете 15-годишен Dimple в бутилка от 0.700 и на добра цена – възползвайте се от нашето предложение и се насладете на едно по-различно ежедневие! 

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 69.95 с ДДС лв 99.93 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

15 годишен скоч Dimple – луксозно питие за хора с вкус 

С огнения си цвят и пламенния си вкус, 15-годишния Dimple ще бъде вашето лирическо отклонение и откровението, което сте търсили толкова дълго:

  • богатата му бленда включва нотки на коледен кейк, сандалово дърво, бадеми и узрели череши – нещата стават още по-хубави, когато композицията бъде завършена от бадемова сладост за един още по-изтънчен финал;
  • този 15-годишен шотландски скоч се определя като луксозен избор за хора с чувствително небце, които никога не се изморяват да търсят съвършеното питие – разкошната текстура и традиционен послепис са като сбъдната мечта за взискателните; 
  • още в миналото се е определял като луксозен избор, който заслужава всички почести – тази тенденция се задържа и до ден днешен, защото 15-годишният Dimple е нещо много повече от уиски. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя