Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Гленморанджи Нектар Д'Ор 12YO 0,7л 46% / Glenmorangie Nectar d'Or 12y 0,7l 46% GB

Параметри

Glenmorangie Nectar D'Or 0.700 уиски привлича с уникален и изтънчен характер, който се разкрива през всяка глътка. Създадено с майсторство и старание, то отлежава в бъчви, придаващи му неповторими нотки на сладост и специфичен аромат.

Glenmorangie е синоним на качество и традиция в света на уискито, като всяка бутилка разказва историята на шотландските майстори-дестилатори. Тази конкретна напитка е израз на тяхното умение да съчетават традиционни методи с иновативни техники.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 4 бр

лв 107.99 с ДДС

Доставка

  • Лично взимане от склад утре 23. 5. 2024
  • Speedy - офиси в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy в понеделник 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Цветът на Glenmorangie Nectar D'Or е красив, медено-златист. Ароматите, които се разкриват, са сложен микс от мед, карамел, леки цитрусови и флорални нюанси. Вкусът е богат и сладък, с отчетлива нотка на ванилия и лек, но устойчив послевкус.

Това уиски е идеално за пиене самостоятелно, или като завършек на една изискана вечеря, съчетано с десерт или кафе.

Ако сте любител на уискита, които предлагат сложен и богат вкусов профил, и търсите напитка, която да ви представи есенцията на шотландското уиски, Glenmorangie Nectar D'Or 0.700 е вашето уиски. Заповядайте да поръчате вашата бутилка и да откриете този изключителен вкус и аромат.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя