Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Гленморанджи Тейл Оф Форест 0,7л 46% / Glenmorangie Tale of Forest 0,7l 46% L.E.

Параметри

Това е Glenmorangie, буйно и листно като самата гора. С аромати на борови игли, горски мъх, острота на хвойна и вкусове на евкалипт, мента, горчив портокал и далечен дим, това лимитирано издание е уиски, което да ви обземе, зарадва и изненада, независимо дали му се наслаждавате дълбоко в гората или в коктейли вкъщи.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 159.59 с ДДС лв 227.99 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати утре 27. 5. 2024
  • Speedy утре 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Преди няколко години, докато се разхождаше в гората, нашият главен дестилър д-р Бил Лумсден си спомни как производителите на уиски от Хайленд изсушавали своя ечемик с всякакви видове горско гориво. Той започва да експериментира, като изпича своя ечемик с много различни растения, като накрая избира плодове от хвойна, брезова кора и цветя от пирен, смесени с малко торф. Резултатът беше партида алкохол с редки аромати на борови иглички и хвойна, изпъстрени със струйки дим. След това го състари в бъчви от бърбън, включително много бъчви за повторно пълнене, избрани да позволят на ароматите на спиртната напитка да блеснат.

Извиквайки ароматите, звуците и гледките на гората, единичният малц обгръща сетивата ви с аромати на бор, хвойна и кориандър, изпъстрени с струйки дим. След това вкусът на тъмнозелен евкалипт, осветен от лъчи на горчив портокал, се носи към бавен, нежен дъбов финал.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя