Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Хайланд Парк Каск Стренгт № 2 0,7Л 63,9% / Highland Park Cask Strenght No 2 0,7L 63,9%

Параметри

Highland Park Cask Strength Release No.2 е втората партида cask strength уиски в портфолиото на производителя. Бъчвите оказват огромно влияние върху уискито. Highland Park Cask Strength бавно узрява вътре в тях, което му придава специфични вкусове. Бутилирано направо от бъчвата, това уиски показва влиянието на бъчвата върху него в най-чистата му форма. Сингъл малц, който е отлежал предимно в европейски шери бъчви, екс-бърбън бъчви и бъчви от необработен американски дъб, подбрани ръчно от майстора на уискито Gordon Motion.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 133.20 с ДДС

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Натурален, топъл и златист цвят. Аромати от бадемова торта, круши, препечен дъб, торфен дим, черен пипер и женско биле изпълват носа и отекват в небцето. Вкусът е силен и интензивен с изключителна дълбочина и баланс. Highland Park Cask Strength не преминава през студена филтрация и е с 63.9 % алкохол, което го прави със силно тяло, с дълбок и максимално изразен вкус.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя