Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Ханки Банистър 1,0Л 40% / Hankey Bannister Original 1l 40%

Параметри

Hankey Bannister представя изтънчеността и богатството на шотландското уиски. Този благороден бленд е създаден от внимателно подбрани бъчви, произведени в някои от най-престижните дестилерии в Шотландия. Съчетавайки традицията и иновациите, Ханки Банистър притежава уникална балансираност и многопластовост на вкусовете.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 2 бр

лв 20.80 с ДДС лв 29.71 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 20. 6. 2024
  • Speedy - амтомати утре 20. 6. 2024
  • Speedy утре 20. 6. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Уискито се отличава с богат и хармоничен вкусов профил, включващ нюанси на мед, круша, зърнени култури и деликатни подправки. Всяка глътка открива сложността и изтънчеността на бленда, с леки следи от дъб и ванилия, които оставят устойчив и удовлетворяващ послевкус. Цветът на Hankey Bannister е янтарен с леки оттенъци на злато, символизиращ зрелостта и високото качество на уискито.

 

Това уиски е идеален избор за ценители и любители на класическите шотландски уискита, търсещи нещо вълнуващо и неповторимо. Опитайте Hankey Bannister в разфасовка от 1 литър и се насладете на неговия незабравим вкус и аромат.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя