Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Ханки Банистър 0,7Л 40% / Hankey Bannister 0,7L 40%

Параметри

Hankey Bannister е бюджетно решение, на което много хора се спират. Предимствата му обаче не се свеждат само до по-ниската му цена – малцовият скоч има страхотни вкусови и ароматни качества, за които ще намерите доказателства още с първата глътка. Цялостната заявка на този малцов скоч е директна, но и деликатно провокативна. Откриваме многопластовост, както и силен характер, в който ще откриете по малко и от себе си. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 16.40 с ДДС лв 23.43 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Произходът на уискито Hankey Bannister е Шотландия, а създателите му са г-н Банистър и г-н Ханки, които са поставили началото на едно ново направление в света на алкохолните напитки. Дестилерията Ханки започва своята дейност още в края на 18 век, а върховата точка в развитието ѝ е по време на Световните войни, когато компанията се разширява и става световноизвестна. През 19 век Hankey Bannister е сред най-предпочитаните марки малцово уиски, като тази тенденция се запазва и до днес.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя