Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джентълмен Джак 1,0Л 40% Jack Daniel's Gentleman Jack 1l 40%

Jack Daniel's

Параметри

Петък вечер може да се превърне в емоционално изживяване за сетивата, ако се отдадете на очарователния вкус на любимото си уиски Gentleman Jack. Провокативният ансамбъл от основни и второстепенни нотки на удоволствие ще извади от вас най-доброто, а късните часове на деня ще затанцуват сладострастен танц с омайния оттенък на питието.   

Джентълмен Джак е отличен избор, ако изисквате плътен вкус от аперитива си. Цветът му напомня за обагрени от лятното слънце поляни, а ароматът му е също толкова великолепен, колкото и всичко останало. Защото това е Jack Daniel's и феноменалната Тенеси дестилерия!   


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 77.87 с ДДС лв 111.24 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Кои са отличителните детайли на Джентълмен Джак

Бутилка Gentleman Jack 0.700 литра е американско предизвикателство, на което не бива да се въздържате да отговорите. Тук намираме изключителни вкусови качества в комбинация с мека текстура и постепенно разгръщаща се сладост. Началото е плодово и леко захаросано, което след това се трансформира в дървесни подтонове, придаващи “тежест” на всяка една глътка от Джентълмен Джак САЩ.  

Джентълмен Джак ще ви опияни и с аромата си и ще ви отведе някъде, където има дъбови дървета, есенни круши и ягоди, манифестирайки в небцето ви като дъх на пикантни подправки. Затворете очи и се насладете на букета от емоции, защото те ще ви покосят като буря в слънчев ден… Толкова неочаквано, колкото се надявате от дъното на душата си. Gentleman Jack е не просто уиски, а комплимент към вашата личност, която е взискателна, творческа и винаги отворена за нови преживявания отвъд видимото. 

Как се консумира 

Питие като Gentleman Jack трябва да се пие бавно и да се отдели време на всяка глътка. Изследвайте неговия вкус с цялото си същество и превърнете консумацията му в специален момент и ритуал, който приемате лично. За бъде удоволствието от употребата на алкохол от класа на Gentleman Jack, трябва да знаете в кои моменти е добре да посягате към него, както и как правилно да го пиете:  

  • избягвайте да смесвате уискито Gentleman Jack с лед – така разваляте ароматното послание, което има да ви отправи, а крайният резултат е блудкава напитка с посредствен вкус;  
  • смесването му с газирани напитки е също антипод на оригиналния вкус на Джентълмен Джак – той е не просто стандартен вечерен аперитив, а прелюдия към едно различно измерение. Пийте го на всяка цена чист или най-много с вода
  • в сърцевината на златната течност Джентълмен Джак дреме екстаз от въздействащ вкус и аромат, който може да бъде подчертан още повече с мезета като кървавицата – противно на схващанията, уискито не е добре да се консумира с фъстъци, шам фъстък и други продукти от тази категория. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя