Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Ла Ечисера Солера 21YO 0,7Л 40% / La Hechicera Solera 21 0,7l 40%

Параметри

LA HECHICERA ( в превод от испански: „магьосница“ ) е естествен „неполиран“ ром, което означава, че не е закръглен с добавки или захар, неговата гладкост и вкус са резултат от благородната дървесина, в която е отлежал. Това е традиционният начин за приготвяне на ром, който не изисква никакви полиране или „довършителни работи“, всяка добавка само би затъмнила вродения й блясък, отлежал в бъчви от американски бял дъб – бърбън каск.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 94.89 с ДДС лв 135.56 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Ром Ла Ечисера идва от страна, сгушена между два величествени океана и белязана от три планински вериги, които защитават безброй екосистеми, с тропически дъждовни гори, облачни гори, планински степи, пустини и равнини. Колумбия е изпълнена с невероятно разнообразни културни мероприятия - смесица от състезания, музика, танци и цветове.

Вкусовият профил на LA HECHICERA е точно това, което очакваме да бъде един ром; дълбока дървесност с характерни нотки на колумбийски ром; опияняващ аромат на карамел и портокалова кора в носа, последван от с отличителни нотки на тютюн и печено кафе на небцето. Финалъте отчетлив и гладък.

Параметри

Подобни продукти