Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Чивас Регал 13YO 0,7Л 40% / Chivas Regal Extra 13y 0,7l 40% GB

Параметри

Chivas Regal Extra 13-годишно е луксозно шотландско уиски, създадено в резултат на старателно и внимателно обмисляне и изработка. Дестилерията е селектирала най-добрите испански бъчви за шери Oloroso с първо пълнене, които придават на този първокласен скоч специфичния му наситен кехлибарен цвят до вкуса, който заключва този интензивен, сладък и пикантен дъх.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 62.99 с ДДС лв 89.99 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Чивас Регал Екстра е оригинално, луксозно, смесено шотландско питие и обединява най-добрите малцови и зърнени уискита. Всеки компонент от малц и зърно е специален и уникален, и когато се смесят заедно, създават нещо изключително. Всяко шотландско уиски Chivas Regal Extra 13-годишно има своя собствена уникална формула и е подложено на внимателна селекция от много отлежали напитки, което им придава свой собствен характер, вкус и ароматно изживяване. Вярата на Чивас в смесването е поставена от братята основатели Джеймс и Джон Чивас, които са пионери в това изкуството в Шотландия от 19-ти век. 

Дегустационни бележки

Chivas Regal Extra 13-годишно блендед уиски е идеалният подарък за Коледа, годишнини, рождени дни и други специални поводи. Характеризира се с:

  • Цвят – светлозлатист кехлибар;
  • Аромат – богатите ухания на портокалова кора, пролетен мед и ръжена подправка са известни. Присъстват и нотки, които напомнят на сапун от слонова кост, а след това и на торта с подправки;
  • Вкус – започва силно в средата на небцето с изящни нотки на ванилия. Портокалова кора, ръжена подправка и ванилия също се появяват в задната част на устата. Ароматът полепва отстрани на небцето. Леко напомняне за бисквитки с джинджифил се появява на върха на устата при втората глътка;
  • Финал – краят е среден, с нотки на ванилия, ръжена подправка, портокал и елемент на въглен от бъчви, които остават върху небцето в средата на гърба.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя