Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Чивас Регал XV 15 YO 0,7Л 40% / Chivas Regal XV 15y 0,7l 40%

Параметри

Понякога имаме нужда да се поглезим с нещо специално. С нещо, до което не се докосваме всеки ден… Chivas Regal е златна възможност и име, което е синоним на изтънчен вкус в пълния смисъл на думата – 15 годишното блендед уиски с тази марка, потвърждава световната слава на бранда. Вкус, аромат, цвят – всеки един от тези компоненти е толкова прочувствено сладостен, че е невъзможно да останем безпристрастни към присъствието им около нас, разтапяйки се в небцето ни, събуждайки всичките ни сетива! 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 81.79 с ДДС лв 116.84 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Какво прави 15-годишното уиски Chivas Regal толкова специално 

Искате нещо класно и в пъти по-добро от всичко, което сте пробвали до момента? Опитайте 15 годишния скоч Chivas Regal, който има невероятен бленд и е абсолютният лидер при малцовите уискита. Подобни питиета не се нуждаят от реклама, защото те говорят сами за себе си – още с първата глътка се усеща луксозната и ефирна заявка, които се долавя все повече и повече. 

Характерно за 15 годишния скоч Chivas Regal е още, че той е част от лимитирана серия, а всяка една бутилка притежава свой собствен уникален номер. Уискито се определя като брилянтно творение на дестилеристите, което определено е единствено по рода си. С цвят на тъмно златно и с вкус на портокал, карамел и разтопено масло Чивас Регал ни въвлича в едно земно и добре балансирано преживяване, в което имаме пълната свобода да сме напълно себе си. 

Повече за дестилерията на шотландския блендед скоч 

Началото на историята на 15-годишния скоч Chivas Regal е поставено от братята Чивас през 1801 година, която се развива по впечатляващ и увлекателен начин:

  • първоначално са стартирали с отварянето на бакалия в град Абърдийн, където продавали кафе, бренди и подправки – доста луксозни и рядко срещани стоки за онова време;
  • на по-късен етап започнали да се занимават със смесването на уиски, собствено производство, с това на някои свои конкурентни – така получили превъзходен блендед скоч, който е притежавал мек и нежен вкус; 
  • историята продължава с появата на 15 годишния скоч Chivas Regal през 1909 година – това печели и славата на бранда в Щатите;
  • след това идва Голямата депресия, последвана от кратка пауза в производството на уиски – нещата поемат в добра посока през 50-те години, а Чивас отново си възвръща добрите пазарни позиции и бързо се превръща в любимо питие за хората по света;
  • към днешна дата, дестилерията Чивас е една от старите и действащи в Шотландия – с годините процентният дял на продажбите става все по-голям.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя