Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Чивас Регал 12YO 0,7Л 40% / Chivas Regal 12y 0,7l 40% GB

Параметри

За да е едно уиски добро, то трябва да предлага богата бленда от вкусове и аромати, които плавно се преплитат и оставят усещане за блаженство. Малцовият 12 годишен скоч Chivas Regal е онзи миг заслужено удоволствие, за който си мислим през целия ден и нямаме търпение отново да се настаним в неговата дъхава прегръдка. С цвят на тъмен кехлибар, това питие може да изтръгне и последната нотка напрежение, което сме “колекционирали” часове. Балансиран, богат и с мека текстура – Chivas Regal е нещо много повече от алкохолна напитка. Той е тържество за сетивата. 

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 5 бр

лв 50.99 с ДДС лв 72.84 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад утре 23. 5. 2024
  • Speedy - офиси в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy в понеделник 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

С какви качества се отличава шотландското уиски Чивас Регал

Предлагаме 12-годишно уиски Chivas Regal в бутилка от 0.700 литра и на достъпна цена, за да можете да си позволите това удоволствие с лекота. Уискито е плод на дестилерията Чивас в Шотландия и се откроява сред останалите с впечатляващата си многопластност, която ще ви накара да се разтопите в чувството за ефирност. Отличава се със следните качества: 

  • тъмно кехлибарен цвят – напомня на златен залез в юлски ден и ни кара да притворим очи, представяйки си се на брега на морето. Топлите нюанси на 12-годишния скоч Chivas Regal са перфектното начало на едно изумително преживяване, в което само ние имаме значение; 
  • въздействащ аромат – носи усещане за безгрижие и безвремие, за портокалени моменти в студения ден, разгръщайки се постепенно в загадъчното присъствие на леки подправки. В 12-годишното уиски Chivas Regal присъстват и карамелени нотки, които придават сладост на блендата; 
  • чувствен вкус – динамиката е голяма, защото можем да усетим акценти на черен шоколад, мармалад и пушек. Всичко това в комбинация е своеобразен екстаз от интензивни и по-леки вкусове, които си струват всяка секунда внимание; 
  • изключителен завършек – представянето на 12-годишния Chivas Regal завършва с усещане за дъб и категоричен баланс. Вкусът му оставя силна следа след себе си и така до следващата глътка от уникалното питие.  

За вашите специални моменти заложете на 12-годишен скоч Chivas Regal, с който вечерите в интимна обстановка никога повече няма да бъдат същите. Отдайте се изцяло на неговото консумиране и се насладете на всеки миг. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя