Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Чивас Регал 18YO 0,7Л 40% / Chivas Regal 18y 0,7l 40%

Параметри

Какво му е нужно на човек, за да се почувства добре? Хубава музика, приятна компания и… чаша хубав скоч, който да погали сетивата ни в точния момент. Бутилка 18-годишно уиски Chivas Regal е заслуженият миг на удоволствие, от който отчаяно се нуждаем в края на деня, когато единственото важно нещо за нас е уединението в уюта на домашната прегръдка. Неговият всепоглъщащ вкус ще ни омае още с първата глътка, след която ще последват и още, и още… Всеки ценител на марковия алкохол ще оцени високо този блендед скоч, при който намираме великолепна комбинация от основни вкусове и връхни нотки. 

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 139.29 с ДДС лв 198.99 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Защо 18-годишният Chivas Regal е толкова харесван вид уиски 

Блендед уискито е избор, който всеки трябва да направи, ако иска да преживее нещо различно. Посредственият алкохол не може да ни донесе онова чувство за наслада, с което 18-годишното уиски Chivas Regal се свързва. Ето как може да бъде описано това феноменално питие: 

  • многопластов вкус – докато скочът бавно се отлага в устата ни, срещаме нотки на черен шоколад и мармалад, а след това ни изненадват портокалови акорди, последвани от дъбово усещане за финал; 
  • аромат, който ни кара да чувстваме – той е богат, но в същото време и много фин, напомнящ за карамел, плодове, малц и подправки. Перфектната бленда на 18-годишното уиски Chivas Regal оставя силен отпечатък върху сетивата ни, които копнеят за подобни усещания, забулени в очарованието на чувствения му цвят; 
  • кехлибарен нюанс, който завършва композицията – най-напред “отпиваме” от чашата скоч с очите си, в които се отразява блясъка на неговия топъл цвят. Напомня за старо злато и залез над шотландските поляни. 

Всеки уважаващ се консуматор на скоч, трябва да прибави към колекцията си от маркови питиета 18-годишно уиски Chivas Regal, което е онова липсващо парченце от пъзела, с което нещата изглеждат напълно завършени. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя