Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Макалън Дабъл Каск 12YO 0,7л 40% / Macallan Double Cask 12y 0,7l 40%

Параметри

Неправилно е да слагаме всички сингъл малц уискита под общ знаменател. Защото някои от тях са наистина специални… От опаковката до съдържанието в бутилката – всеки детайл има силно присъствие, което ни засяга по много начини. Бутилка 12-годишен Macallan е ярък пример за перфектен шот­ландски скоч, който опиянява със своя класен вкус и вкусен аромат още с първата глътка. За него винаги има място на трапезата, като той е подходящ и за подарък. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 169.90 с ДДС лв 242.71 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Macallan Double Cask е не просто алкохол, а прелюдия към безграничното сетивно удоволствие, което всеки заслужава да изпита поне веднъж в живота си. Ето какво можете да очаквате: 

  • всичко започва с цвета му, напомнящ за лятно слънце, което ни гали с лъчите си и ни намеква, че най-доброто тепърва предстои – с чаша 12-годишно уиски Макалън нещата ще излязат извън очертанията, а граници повече няма да съществуват;
  • отпивате от чашата с 12-годишен скоч Macallan и течността се излива в устата ви като разтопено масло с аромат на захаросан портокал и сушени плодове – невероятна наслада за небцето, до която всеки заслужава да се докосне; 
  • нещата не свършват дотук – вкусът на карамел, стафиди и меден мармалад настоява да продължавате с тази наслада, която ви зарежда с добро настроение и благодарност, че се сте точно тук и изживявате точно този момент. Завършекът е топъл и стафиден с ванилови нотки. 

Поръчайте 12-годишно уиски Macallan на изгодна цена и в бутилка от 0.700 литра. Нека това бъде вашата заслужена награда, както и комплимент към сетивата – с чаша хубав сингъл малц скоч в края на деня няма да има нещо, което да ви попречи да се усмихнете. За избора си се доверете на онлайн магазин Sid-shop.com – винаги до вас в специалните моменти! 

В коя дестилерия се произвежда 

Дестилерията Макалън е иконична, а историята ѝ е интересна и богата. Струва си да се ракаже и чуе, защото след това отношението към 12-годишното уиски Macallan става още по-персонално. Годината е 1929, когато компанията е получила своя лиценз, а след това започва и нейният бизнес подем. 

Производствената база се е намирала сред живописна природа, в близост до река Спей, в Шотландия. Там е бил засят и първият ечемик от сорта Минстрел, използван в направата на уискито Макалън. Към края на 19 век дестилерията се разширява, а след 50-те години на миналия век тя започва и своето стремглаво развитие. В настоящето марката е сред най-известните на пазара за алкохолни напитки, както и 12-годишното уиски Macallan. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя