Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Мускатова ракия Аристократ 0,5л 40% / Muskatova rakia Aristocrat 0,5L 40%

Параметри

Ракия Аристократ е марката на колекционерите и ценителите. Това не е нов продукт – има много хора, които притежават от старите издания на тази напитка. Тя се произвежда и сега като е запазила своите вкусови качества.

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 23.99 с ДДС лв 47.98 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад утре 23. 5. 2024
  • Speedy - офиси в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати в понеделник 27. 5. 2024
  • Speedy в понеделник 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Характеристики на Ракия Аристократ

Това е качествен продукт, който се отличава със страхотен мускатов аромат. Ракия Аристократ заема подобаващо място в портфолиото на Карнобат, съставено от предложения в най-високия клас за тези напитки. Прави се от Мускат Отонел. Това питие ще ви завладее със своя нежен мускатов аромат, а мекотата и стройното ѝ тяло ще оставят ярък спомен у вас. 

Гроздето е от собствените лозови масиви на Винпрома, които се намират в тракийската низина. Отлежава три години в бъчви от бяло вино. Цветът на ракията Аристократ е светъл и с леки златисти отенъци. Ароматът е нежен мускатов като има и деликатни нотки на бели цветя. вкусът е мек и хармоничен. Създава се усещане за зряло грозде, а финалът е дълъг и романтичен. Процесът на създаване е:

  • избор на грозде, като се подбират само най-добре узрелите зърна;
  • отделят се от чепките внимателно;
  • отлежава в стари бъчви три години. Те са от френски или американски дъб;
  • опаковката е стилна и отличаваща се от останалите.

Най-добрата температура за сервиране на Aristocrat мускатова е 10-12 градуса.

Производител на тази оригинална напитка

Това е българска марка, която е собственост на "СИС Индустрийс" ООД. Част от компанията е и Винпром Карнобат, където се произвежда Aristokrat мускатова. Компанията днес е най-големият производител на алкохолни продукти с висок градус. Портфолиото е много разнообразно като често се обновява и се създават нови марки и напитки. При винопроизводството, Винпром Карнобат покрива всички сегменти – от най-висок клас вина до масови предложения на по-ниски цени. Всички продукти на компанията основно се продават на вътрешния пазар. Самият винпром има своя земя в района, която се състои от 26 хиляди декара лозя.

Ракия Аристократ е напитка за ценители и за всички искащи най-доброто от живота. Те не правят компромиси с качеството. Предлага се в онлайн магазин Sid-shop.com в бутилка от 0.500.

С какво мезе е подходящо да се пие тази напитка

Предложението на сомелиерите за консумиране на ракия Аристократ е със зелена салата. Морските дарове също ще са перфектната комбинация, както и карамелизирани сирена, месни ордьоври, както и червени меса и наденици. Освен това е много подходяща и за сушени или захаросани плодове и десерти. 

Параметри

Подобни продукти