Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Поугс 0,7л 40% / Pogues 0,7l 40%

The Pogues

Параметри

Понякога нещата стават твърде лични. Когато отпием от чашата с уиски Pogues, познато на ценителите с динамичния си вкус, натоварен със силни и гладки акценти за една още по-вълнуваща “интрига”. Такива питиета не са за всяка маса – те са създадени, за да им се наслаждаваме бавно, така че да успеем да уловим всеки миг на удоволствие. С всяка глътка се усеща символиката, която този скоч е приютил във великолепния си вкус и аромат, а цялостното му представяне отива отвъд всяко клише. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 31.99 с ДДС лв 45.70 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Ирландско уиски Pogues – за да е лично и различно 

Поугс е традиция. И всеки колекционер на марков алкохол трябва да добави към нея ирландско уиски като това. Произведено е чрез тройна дестилация и съдържа малц, който е отлежавал в оролосови дъбови и бърбънови бъчви. Крайният вкус на уискито Pogues е неподправен и специфичен, на който любителите на класните питиета няма как да не дадат висока оценка. Цветът му е тъмен и загадъчен. 

С аромат на печени ядки и свежи цитруси, ирландското уиски Pogues ангажира съзнанието за дълго време, а историята не свършва дотук. Тя продължава да се разгръща все повече, достигайки своята върхова точка с нотките на черен пипер и индийско орехче. През цялото време се усеща сладък и кадифена мекота с джинджифилови акценти, които ни карат да се усмихваме замечтано. 

Повече за производителя 

Дестилерията е създадена от блендера Джон О ’Конъл през 2004 година – да създадеш компания за производство на уиски си е сериозно предизвикателство през 21 век, когато пазарът познава вековни традиции, на чиито залез надали ще станем някога свидетели. През 2013 бизнесът е разположен на по-големи площи в южна Ирландия и е разпознаваем с марката West Cork. Част от продуктовата линия на компанията е и линията The Pogues – фаворит за мнозина, превърнал се в легенда още с появата си на бял свят. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя