Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Поугс Сингъл Малц 0,7Л 40% / Pogues Single Malt 0,7l 40%

The Pogues

Параметри

Ако опитате The Pogues Irish Whiskey днес, ще станете свидетел на резултата от една добра колаборация. Зад The Pogues стои една от най-независимите и иновативни дестилерии в Ирландия. Келстката пънк банда, първоначално наречена Pogue Mahone, по-късно става известна като The Pogues, дава името на бранда, допълвайки имиджа му с доза бунтарски привкус. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 38.99 с ДДС лв 55.70 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 24. 4. 2024
  • Speedy - амтомати утре 24. 4. 2024
  • Speedy утре 24. 4. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Дестилерията, дом на бленда - Уест Корк е една от малкото на брой независими дестилерии в Ирландия, които използват само най-качествените съставки от локални производители и чиста ирландска изворна вода. Ечемикът е собствено производство и се малцува на място, а уискито се дестилира тройно в ръчно направени медни казани и отлежава в двойно обгорени бърбън бъчви. Това прави The Pogues едно от блендед уискитата с най-високо съдържание на малц. Опитайте от традицията и новаторството в чаша The Pogues.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя