Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Водка Роберто Кавали 0,7Л 40% / Roberto Cavalli Vodka 0,7L 40%

Параметри

Roberto Cavalli Vodka е маркова напитка, която идва от Италия и очарова както със своя неповторим дизайн, така и с вкусовите си качества. Водката се произвежда от изворна вода с много ниска минерализация, извираща от подножието на Монте Роса. Пшеницата, която се използва за направата ѝ, се отглежда в Югозападните Алпи, по долината на река По. Именно това е и първата италианска супер премиум водка.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 79.08 с ДДС

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Дизайн

Много водки могат да се похвалят с естетичен дизайн на бутилката си, но тук говорим за топ ниво. Бутилката на Roberto Cavalli Vodka е проектирана от самия дизайнер.

Колекциите на Роберто Кавали имат характерен разпознаваем стил и са богати на детайли и цветове. Носят в себе си екзотика и лукс. Любовта към детайла е видима и в дизайна на висококачествената Roberto Cavalli Vodka.

Бутилката е забележителна, необичайна и не би могла се сравнени с никоя друга. Тя носи блясъка, очарованието и страстта на стила на Кавали и е вдъхновена от неговата парфюмна колекция. Елегантната бутилка на Roberto Cavalli Vodka

със стилизираната змия, която се увива около нея, е символ на изкушението и омагьосващата сила на красотата, която може да покори всеки и всичко.

Характеристики

Вкусът на Roberto Cavalli Vodka е едновременно с чист и запомнящ се вкус. Тя е мека, балансирана, копринено нежна, с едва доловима сладост.

Ароматът ѝ е мек, ненатрапчив, с нотки на цитрусови плодове.

Напитката е представена от дизайнера за първи път през 2005 г., след което бързо намира своето място в топ баровете и заведенията в САЩ, Великобритания, Австралия, Германия, Израел, Дубай и много други държави по целия свят.

Как да я консумирате

Изисканият несравним вкус на луксозната водка я превръща в перфектната основа за разнообразни коктейли. Може да се консумира като аперитив преди или като диджестив след вечеря.

Подходящите комбинации с храни включват хайвер, пушени меса и риби, мариновани гъби и зеленчуци.

Параметри

Подобни продукти