Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Танкерей Лондон Драй Джин 0,7л 43,1% / Tanqueray Gin Traditional 0,7l 43,1%

Параметри

Tanqueray се прави със същата висококачествена рецепта вече повече от 200 години. През 1830 г. Charles Tanqueray основава дестилерията си в Bloomsbury, London. Той произвежда най-добрият лондонски сух джин за времето си и поставя нови стандарти в производството на джин.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 35.50 с ДДС лв 50.71 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Tanqueray използва само най-добрите растения в света, събирани в момента на максималната им свежест. Растенията зреят до 18 месеца, за да отделят богатите си ароматични масла, които придават на Tanqueray истинският му вкус. Зреенето и блендирането на растенията е внимателно наблюдавано от главният технолог (master distiller), за да може да се увери в постоянството на качеството и вкуса на всяка една партида.
Tanqueray е единственият джин, който се произвежда по дестилационния метод 'one shot', който е трудоемък и скъп метод за блендиране на неутралния алкохол и растенията. Процесът позволява да се усвоят истинските вкусове на растенията.
Tanqueray е четворно дестилиран като това премахва най-голямата част от примесите и дава възможно най-мекият и вкусен джин.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя