Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Танкерей Лондон Драй Джин 1,0л 47,3% / Tanqueray No. Ten Gin Traditional 1l 47,3%

Параметри

Създаден от Чарлз Танкерей през 1830 година, Tanqueray London Dry Gin и до днес се прави по същата класическа рецепта. Tanqueray London Dry Gin се дестилира четири пъти с идеален баланс на класическите растителни компоненти на джин: свежа хвойна, пикантен кориандър, ароматна ангелика и сладко женско биле.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 64.99 с ДДС

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Най-добре е да се сервира с тоник, много лед и резен лайм, но може да се използва като основа на различни коктейли.
Tanqueray London Dry Gin печели много награди, включително и похвали от World’s Best Bars (Drinks International Brands Report 2020). Той е отбелязан като най-добре продаваният джин, вторият сред най-популярните джинове и вторият сред любимите силни алкохолни напитки на барманите.

Култовата форма на бутилката Танкерей е вдъхновена от шейкъра за коктейл, който става символ на коктейлното движение по време на сухия режим през „бурното десетилетие на 1920-те години“. Ананасът, който се е смятал за толкова екзотичен, че е станал символ на гостоприемството в Англия през 1830-те, е част от герба на семейство Танкерей и украсява всяка бутилка, произведена от Tanqueray Distilling Company.

Basil Smash Tanqueray

50 ml Tanqueray

25 ml прясно изцеден лимонов сок

25 ml захарен сироп (1:1)

5-6 листа свежа мента

Метод: Съставките се наливат в шейкър или буркан с плътно затваряне и се разклащат енергично с много лед за около 10-12 секунди. Прецежда се двойно в чашата за сервиране върху лед и се декорира с резен лимон и листо босилек.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя