Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Тийчърс 0,7л 40% / Teacher's 0,7l 40%

Параметри

Тийчърс е всеизвестен скоч, който достойно е извоювал позициите си, демонстрирайки фантастичен вкус, омаен аромат и интригуващ златен цвят, напомнящ на лятно слънце. Производството му започва още преди 175 години, а към днешна дата е сред най-купуваните и харесвани питиета. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 2 бр

лв 22.32 с ДДС лв 31.89 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати утре 27. 5. 2024
  • Speedy утре 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Едва ли 2-3 думи ще са достатъчни, за да опишат нагледно преимуществата на шотландското уиски Teachers. Най-отличителният му белег е силното присъствие на малц, който заема около 45% от цялото съдържание. Заявката на скоча е плътна и динамична – долавят се нотки на торф, мед и круши. Основното усещане е на затопляне и кадифена мекота, чието продължение е плодовият завършек с деликатна опушеност. 

Как можем да го пием 

Препоръките за сервиране на уиски Teachers включват то да се опита първо в чисто състояние, след това да се пие с примеси. По този начин ще може да се усети истинският му вкус, който е забележителен. Ако все пак държите да миксирате, използвайте вода или лед, като се допуска и смесването му със сода. Правенето на коктейли с уиски Teachers е също честа практика, защото скочът придава торфен послевкус на питието. 

Допълнителна информация за дестилерията 

Създателят на марката е Уилям Тийчър, който през 1830 година стартира със свои собствени блендове, а малко по-късно продължава с продажбата на смесен скоч. Ето някои други исторически факти, с които е добре да сте запознати: 

  • тридесет години след това създава продукт, комбиниращ над 30 едномалцови уискита – Teachers Highland Cream; 
  • след смъртта на Уилям, бизнесът бива поет от двамата му синове, които построяват дестилерия с името Ardmore – тя е и една от най-големите в Шотландия; 
  • когато Втората световна война приключва, бизнесът се разраства още повече чрез закупуването на Glendronach през 1957 година – към днешна дата, Teachers е известен в над 100 страни в целия свят. 

Параметри

Подобни продукти