Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Текила Падре Азул Аниехо 0,7Л 38% / Tequila Padre Azul Anejo 0,7l 38%

Параметри

Текилата Padre Azul Añejo отлежава в ръчно подбрани дъбови бъчви от бърбън за най-малко 18 месеца. Допълнителното влияние на дъба придава на тази първокласна текила комплексни аромати на кафе, изгорял карамел, ванилия и карамелизирани ядки. Сложен, но балансиран на небцето вкус с аромати на ванилия, карамел, шоколад, канела и сушени плодове. Изключително дълго, гладко покритие.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 255.00 с ДДС

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Падре Азул се отглежда в долините на Аматитан в Халиско, Мексико, близо до град Текила. Този регион е избран разумно: почвата е вулканична, пореста и задържа влажността, като същевременно е по-алкална и съдържа по-малко желязо и повече базалт от планините. Освен това качеството на водата в долините на Аматитан е по-добро от това от стандартните кладенци, което придава специфичен за региона вкус. Името „Padre“ не означава баща, а цитира популярна мексиканска поговорка: „que padre“, израз на весело вълнение, което означава „колко фантастично“ или „колко прекрасно“. Бутилките Padre Tequila са покрити с 270-грамов масивен метален череп, отдавайки почит на „Dia de los Muertos“ и вечното приятелство.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя