Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Текила Падре Азул Репосадо 0,7Л 38% / Tequila Padre Reposado 0,7l 38%

Параметри

Padre Azul Reposado отлежава в ръчно подбрани дъбови бъчви от бърбън поне 8 месеца. Влиянието на дъба придава на тази първокласна текила особена сложност, която се разкрива върху небцето, особено когато се консумира чиста.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 255.00 с ДДС лв 364.29 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати утре 27. 5. 2024
  • Speedy утре 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Сготвеното агаве, плодов компот, круша, банан и нотки на сушен портокал, които са резултат от бавното готвене, са балансирани от ванилия, карамел, кокос и бял шоколад, които са резултат от почивката в бъчвата. На вкус - плодов компот, нотки на ванилия и варено агаве се сливат хармонично. Кадифена текстура със сладко и гладко покритие.

Падре Азул се отглежда в долините на Аматитан в Халиско, Мексико, близо до град Текила. Този регион е избран разумно: почвата е вулканична, пореста и задържа влажността, като същевременно е по-алкална и съдържа по-малко желязо и повече базалт от планините. Освен това качеството на водата в долините на Аматитан е по-добро от това от стандартните кладенци, което придава специфичен за региона вкус. Името „Padre“ не означава бащата, а цитира популярна мексиканска поговорка: „que padre“, израз на весело вълнение, което означава „колко фантастично“ или „колко прекрасно“. Бутилките Padre Tequila са покрити с 270-грамов масивен метален череп, отдавайки почит на „Dia de los Muertos“ и вечното приятелство.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя