Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Ват 69 0,7л 40% / Vat 69 0,7l 40%

Параметри

Шотландският блендиран скоч VAT 69 е чудесен избор, ако обичате хубавите питиета и не искате да се лишавате от тяхната богата бленда. Неговото презентиране е впечатляващо и доста класно, като това се дължи на топлия му характер, който докосва всяка една клетка от нашето тяло… 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 2 бр

лв 20.99 с ДДС лв 29.99 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 19. 7. 2024
  • Speedy - амтомати утре 19. 7. 2024
  • Speedy утре 19. 7. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Той е вид смесено уиски, което се харесва на милиони хора по цял свят. Създадено е по специална технология и след множество дегустации, за да се постигне съвършен вкус и отлично цялостно представяне. Характерното за шотландския скоч VAT 69 е неговата силна разпознаваемост, която в комбинация с ниската му продажна цена, го превръща в едно от най-предпочитаните питиета на пазара днес. 

Кратка история на уискито 

Когато сме запознати с историческите факти около създаването на даден продукт, било то смесеното уиски VAT 69 или друг вид бренди, насладата от неговата консумация се увеличава още повече. Така ние не само получаваме полезна информация, но и се запознаваме с традициите, някои от които са вековни. 

Шотландският скоч ВАТ 69 е създаден още през 1882 година в дестилерията William Sanderson от Уилям Сандерсън, който е дал живот на над стотина бленда, достойни да заемат лидерските позиции на пазара. Решението така популярното днес уиски VAT 69 да излезе на преден план е било взето от колегите на дестилериста, определяйки скоча като превъзхождащ останалите. 

Подходящо ли е за подарък 

Доста често се спираме на марковия алкохол, когато искаме да поднесем стилен подарък по случай рожден ден, фирмен празник или друг повод. Бутилка уиски VAT 69 от 0.700 литра би било чудесен избор, ако искаме да направим впечатление, но и да платим една поносима цена за хубав скоч. С тази наша покупка жестът ни ще остане запомнен, а ние ще сме напълно доволни от извършената селекция. 

Параметри

Подобни продукти