Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Немирофф Оригинал Водка 0,7л 40% / Vodka Nemiroff Original 0,7 40%

Параметри

Nemiroff Vodka идва от Украйна и впечатлява с индивидуален характер и запомнящ се вкус. Nemiroff Vodka Original е първата собствена рецепта на украинската дестилерия, с която тя стартира своето производство. Тази водка няма как да остане незабелязана. Тя е базирана на класическия вкус, но същевременно се отличава с изявен профил и респектиращ стил.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 16.49 с ДДС лв 23.56 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Това е мъжка водка с ярка индивидуалност и осезаемо достойнство. Необичайният ѝ вкус е постигнат благодарение на новаторската рецепта. В Немиров основните съставки са първокачествен спирт „Лукс“ от зърно, узряло в плодородните украински полета и кристална вода от артезиански кладенец. Те се явяват базата, върху която се градят смели импровизации.

Емблематичната рецепта Nemiroff Vodka Original включва още мед и кимион.

Идеята е била да се постигне напитка с дързък вкус и самоуверена визия. Питие, което да впечатлява.

И резултатът е безупречен.

Характеристики

Nemiroff Vodka има богат нетрадиционен вкус и балансиран аромат. Долавят се нотки на подправки, а за финал остава лека тръпчивост.

За дестилерията

Nemiroff Vodka се произвежда от най-старата дестилерия в Украйна, намираща се в Подолия. Основана е през 1872 година и до днес е сред водещите в страната. Носител е на редица награди, а нейна продукция се изнася в повече от 80 държави, сред които Франция, Англия, Германия, Австралия и др.

Суровината за всеки от видовете водка на Немиров преминава през няколко дестилации, а впоследствие и през 9-кратно филтриране. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя