Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Бушмилс 10YO 0,7л 40% / Bushmills 10y 0,7l 40% Tuba

Параметри

Перфектният завършек на деня не е химера. Той е точно там, зад ъгъла, в очакване да отворите широко вратите за него и да го превърнете във ваш приятел. Но как да станем част от този момент и то по-скоро? Отговорът е чаша 10-годишно уиски Bushmills, с което ще заличите и последния нюанс на лошо настроение и напрежение. Поразително пленяващ, ароматен и вкусен – този малцов скоч ще ви гарантира вълнуващото сетивно преживяване, за което си мечтаете от толкова дълго време!


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 49.99 с ДДС лв 71.41 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Добър избор ли е ирландското уиски Бушмилс

Ако искате да се сдобиете с класен сингъл малц скоч, 10-годишното уиски Bushmills е сред най-добрите избори, които бихте могли да направите: 

  • от неговия цвят, аромат и вкус, до дизайна на бутилката – дори и най-малките подробности са си на точното място;
  • за създаването на питието са използвани много “изразни средства” – присъстват лекият ванилов дъх, медените нюанси, сладко-топлия послепис и ябълковото ухание; 
  • завършекът е доста свеж и изчистен – в същото време е и силно открояващ се на фона на плодово-шоколадовата заявка, която намираме първоначално;
  • ароматът е малко пикантен, малко плодов и много фееричен – това прави 10-годишното сингъл малц уиски Bushmills перфектното ирландско питие, подходящо за ценители и хора с високи изисквания. 

За вашите специални поводи, за вашето уединение в края на деня, за споделените мигове с любимия човек – 10-годишното уиски Bushmills е идеалното допълнение към всеки един ваш специален момент. 

Интересни факти за дестилерията 

Разкошният вкус на 10-годишното уиски Bushmills се дължи на тройната дестилация и на това, че е отлежавало в бъчви от олоросо шери и бърбън. То се отличава значително от останалите свои блендед аналози, а през 2007 година е избрано за най-добрия малцов скоч. Светлозлатистият му цвят и уникалното съчетание от вкусови и ароматни качества, застават категорично зад тази награда, която е напълно заслужена. 

Дестилерията Old Bushmills Distillery е най-старата в целия свят, като тя е получила своя лиценз още през далечната 1608 година. Създадена е в малкото селце Бушмилс, в Северна Ирландия, а през годините нейните собственици са се сменяли доста често. От 2005 година продажбите започват да се увеличават на годишна база с бързи темпове, което засилва и производството. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя