Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Бушмилс Блек Буш 0,7л 40% / Bushmills Black Bush 0,7l 40%

Параметри

Някои видове алкохол са легендарни. Като ирландското уиски Black Bush, което ни пренася на гребена на неповторимия си вкус и аромат, отвеждайки ни в далечни страни. Майсторски създадена бленда и плътен цвят, напомнящ на старо злато – време е пиенето на скоч да се превърне от стандартен ритуал около трапезата в нещо забележително, което разбива представите ни за консумирането на бърбън на пух и прах!


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 2 бр

лв 39.99 с ДДС лв 57.13 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 20. 6. 2024
  • Speedy - амтомати утре 20. 6. 2024
  • Speedy утре 20. 6. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Още с първата глътка от чашата с уиски Блек Буш се усеща сладост и лека тръпчивост, която ни кара да затворим очи и да се насладим докрай на това усещане… Плодов вкус и аромат на стафиден сладкиш – нека това бъде вашият най-интимен момент, в който оставате насаме с мислите си с магията на Black Bush. Той е създаден, за да ви напомня, че вие сте центъра на Вселената. 

Повече за дестилерията на малцовото уиски 

Някъде в Ирландия. Там, където се разказват легенди и вълнуващи истории, от които всеки тайно си мечтае да бъде част… Там, където майстори и виртуози в производството на малцово уиски, се трудят да създадат поредния шедьовър, който очаква да бъде ваш. Ето и някои интересни факти за създаването на Блек Буш: 

  • годината е 1680, а мястото крайбрежието в Антрим – точно на това място, преди толкова много време се е зародила една традиция, която и до ден днешен е все още жива и носи името Блек Буш;
  • Black Bush е създаден в дестилерията Бушмилс, която е била предавана от поколение на поколение и така в продължение на 400 лета – към днешна дата, Блек Буш се произвежда по специална технология, характерна с комбинирането на малцово зърнено уиски и ечемик, които отлежават в бъчви от бърбън и шери;
  • прочутото Блек Буш уиски отлежава около 11 години в шери бъчви, като след това се блендира – 40-градусовият скоч смайва с великолепния си вкус и аромат, които са силно характерни за малца.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя