Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Конемара Пийтид Сингъл Малц 0,7л 40% / Connemara Peated Single Malt 0,7l 40%

Параметри

Има толкова много разновидности, че любителите на кехлибарената напитка често се чудят на кое да се спрат. Ние от онлайн магазин alkohol.bg целим да предложим най-доброто на своите клиенти и по тази причина ви представяме Connemara – едно уиски, което определено си заслужава.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 4 бр

лв 52.08 с ДДС лв 74.40 / 1л

Доставка

 • Лично взимане от склад още днес
 • Speedy - офиси утре 19. 7. 2024
 • Speedy - амтомати утре 19. 7. 2024
 • Speedy утре 19. 7. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Ценителите на напитката знаят, че има различни видове уиски. Днес сме се спрели на ирландския представител Конемара, но сме наясно, че само с едно име не е възможно да сме достатъчно изчерпателни, за да ви насочим в избора. По тази причина, в следващите редове ще се запознаете с предимствата на ирландското whiskey:

 • троен дестилат – конкуренцията му с шотландско уиски съществува още от шестнадесети век. Кралица Елизабет I е предпочитала да се наслаждава на вкуса и неповторимите качества на кехлибарената напитка от Ирландия. Основен фактор затова е тройната дестилация, която осигурява мекота и пивкост на напитката;
   
 • суровини – традиция за ирландските брандове е да произвеждат напитките си само и единствено от местни земеделски култури;
   
 • отлежаване – процесът се осъществява в специални дъбови бъчви, за период не по-малък от 3 години;
   
 • вода – тя се добавя в малки количества, а основната цел е да изведе ароматите и вкусовете. Водата влияе и върху кехлибарения цвят.

Защо да изберете Конемара?

Вече знаете какви са предимствата на хубавото ирландско уиски. Connemara е продукт, който ще докосне сетивата ви и ще ви накара да усетите специфичния дух на тази страна. С Connemara ще си подарите неповторимо изживяване, което ще помните дълго. Ето кои са характеристиките на Конемара – символът на Ирландия:

 1. Дестилация и отлежаване – ако търсите нещо уникално в Connemara whiskey, на първо място това е дестилирането. За разлика от другите напитки от този вид, Конемара е с двоен дестилат, но това в никакъв случай не влияе върху достойнствата на бленда, а тъкмо напротив – с двойната дестилация, можете да се насладите на здравия вкус и характер на Конемара. Отлежава за много години в американски дъбови бъчви.
   
 2. Цвят – Connemara е със светло златист цвят.
   
 3. Аромат – ароматът е на опушен торф, който е балансиран с мед и дъб.
 4. Вкус – за да се подчертае плътното торфено тяло на Connemara, вкусът в началото започва с медена сладост, а в последствие преминава в богат малцов и цветен вкус. Финалът е грандиозен – със сладък мед и дълбок торфен вкус, а към края се долавя нотка шоколад, дъб и ванилия.
   
 5. Разфасовка – бутилката Конемара се предлага в разфасовка от 0.700 милилитра.

Алкохолното съдържание на популярното уиски Connemara е 40 процента. Цената на бутилка 700 мл е достъпна, а ако се доверите на бленда ще си подарите невероятно изживяване, за което ще се сещате с удоволствие.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя