Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джеймисън 0,7л 40% / Jameson 0,7l 40%

Параметри

Ако има класация на най-известните уискита, марката Jameson със сигурност ще бъде сред първите места. Нейната слава се носи в целия свят и почти няма почитател на ирландския скоч, който да не е опитвал поне веднъж в живота си това забележително питие. Неговият вкус е пословичен. Думите не стигат, за да бъде описан, защото той просто трябва да бъде усетен. Произвежда се от неламцуван и малцуван ечемик на база тройна дестилация. 

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 33.79 с ДДС лв 48.27 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

С какво е известно ирландското уиски Джеймисън

Думата, която го описва най-добре, е “гладкост”. Уискито с марката Jameson ще ви направи част от интимно вкусово преживяване, в което участват всички сетива. На преден план излиза балансът от аромати и вкусове, които са вплетени във вечен танц, на който никога не можете да се насладите докрай. Водещите акценти са светлия и чист цвят, ванилията, пикантните оттенъци, сладкото шери и ореховите нотки, а комбинацията от всичко това, в съчетание с лекия флорален аромат, прави приключението вълнуващо и запомнящо се. 

От коя дестилерия се произвежда 

Зад името Jameson стои интересна история, която започва още на 5 октомври 1740 година, когато се ражда Джон Джеймисън. След няколко десетилетия, през 1780 година, е създадено и тройно дестилираното ирландско уиски, чийто вкус е мек и богат. От момента на отварянето на първата бъчва, до ден днешен, Jameson остава все така популярно питие сред хората – ечемиченото питие е примесено със зърнен вкус, а след това е оставено да поеме от аромата на ядки в пери бъчвите. 

Как се пие правилно 

Има няколко начина да пиете уиски Jameson, като е добре да сте запознати с всички тях. От Sid-shop.com споделяме с вас някои интересни варианти, от които да се възползвате: 

  • единият, който е и най-разпространеният, е да консумирате ирландската напитка чиста – така спектърът от вкусове ще бъде най-силно изразен; 
  • друг вариант е да добавите малко лед в чашата – големите кубчета са за предпочитане, защото с тях напитката няма да се разреди прекалено, че да се загубят качествата ѝ; 
  • добавянето на вода или лайм в напитката е също честа практика, на която много хора залагат – ако питието ви е твърде силно, можете да го разредите и още; 
  • добър вариант е да си приготвите и Ирландско кафе, добавяйки около 40 мл от уискито в кофеиновата напитка – подобен “микс” се харесва от много хора, особено през по-студените дни от годината. Негова алтернатива е чай в комбинация с Jameson, като тук имаме силно загряващ ефект. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя